Skoči na vsebino

SINFO-PROMOCIJSKA REVIJA

Promocijska revija, ki prinaša izbor zanimivih prispevkov s področja gospodarstva, kulture, znanosti, športa in turizma.

 

 

Sinfo - marec/april 2017

Strateški fokus

 

V tej številki predstavljamo posameznike in podjetja, ki so dokaz odličnosti  na področju znanosti, podjetništva, kulture, kulinarike, turizma in športa. Navdih, pogum in vztrajnost ter povezovanje so ključni za uspešen projekt in produkt na kateremkoli področju in tega se Slovenci zavedamo. Tudi mladi. Imamo fokus in smo pogumni, za nas je meja lahko samo nebo.

 

Izbor člankov v slovenščini:

Sinfo - januar/februar 2017

Uživajte v kulturi

 

Slovenski kulturni prostor je raznolik in se intenzivno razvija vsak dan, z mnogimi novimi idejami in mnogimi novimi ustvarjalci. Kulturna identiteta  v Sloveniji se je uspela ohraniti in se še razvija. Izbor, ki ga ponujajo hrami kulture je pester. Posebno pozornost namenjamo zato razvoju glasbenega šolstva in odrske umetnosti v Sloveniji pa tudi najbolj znanemu slovenskemu arhitektu Jožetu Plečniku.

 

 

Izbor člankov v slovenščini:

 

 

SINFO - podatki o reviji

 

Izdajatelj: Urad Vlade RS za komuniciranje

Glavna urednica: Petra Ložar, petra.lozar1(at)gov.si

Izvršna urednica: Tanja Glogovčan, tanja.glogovcan(at)gov.si

Uredniški odbor: Danila Golob, mag. Polona Prešeren, Vesna Žarkovič, Irena Kogoj, Uroš Mahkovec, Livija Kovač Kostantinovič 

Oblikovanje: Irena Kogoj

Obdelava fotografij: Foto format d.o.o.

Prevod: Generalni sekretariat Vlade RS - Sektor za prevajanje, DZTPS

Lektoriranje: Amidas

Jezikovni pregled: Paul Steed

Tiskarna: Schwarz print d.o.o.

Število izvodov: 3000