Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

PROMOCIJSKI DOGODKI

Na Uradu za komuniciranje izvajamo promocijsko-informativne dejavnosti in skrbimo za komunikacijsko podporo večjim promocijskim dogodkom doma in v tujini. S promocijskimi aktivnostmi v tujini prispevamo k večji prepoznavnosti Slovenije in nacionalne znamke I feel Slovenia med tujimi javnostmi. Obeležujemo tudi pomembne dogodke in obletnice, pomembne za Slovenijo ter si prizadevamo za dvig nacionalne zavesti.

  

Organizacija razstav ob 25. obletnici samostojnosti Slovenije, promocija velikih športnih dogodkov v Sloveniji (finale svetovnega pokala v smučarskih skokih Planica, finale svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Tacnu, Eurobasket 2013), OI v Riu de Janeiru, OI v Sočiju, Blejski strateški forum, so nekateri izmed promocijskih dogodkov, pri katerih je Urad za komuniciranje sodeloval s promocijskimi aktivnostmi.

  

Pri organizaciji in izvedbi promocijskih dogodkov UKOM sodeluje tudi z različnimi partnerji, kot so npr. SPIRIT Slovenija, Slovenska turistična organizacija, Olimpijski komite Slovenije, Ministrstvo za zunanje zadeve in drugi.

 

Na spodnjih povezavah si lahko ogledate promocijske dogodke po letih: