Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

URAD DOBIL NAGRADO IZIDOR ZA SPLETNO ODLIČNOST

 

Portorož, 20. januar 2005

 

V Portorožu so v okviru Net konference podelili nagrade Izidor, s katerimi GV Izobraževanje nagrajuje spletna mesta, spletne aplikacije, elektronske novice in druge oblike e-komuniciranja. Med nagrajenci je tudi spletno mesto Urad vlade za informiranje (zdaj Urad vlade za komuniciranje), ki je v kategoriji "država" prejelo prvo nagrado po izboru strokovne žirije.

 

Nagrada Izidor nagrajuje spletno odličnost, ki je stičišče treh meril: ciljev projekta, potreb uporabnikov ter značilnosti spleta kot medija in svojevrstnega komunikacijskega okolja. Med 154 prijavljenimi projekti je bilo v 13 tekmovalnih skupinah podeljenih 26 nagrad. Najboljša spletna mesta so izbirali tako strokovna žirija kot spletni uporabniki.

 

V kategoriji "država" je bilo po mnenju strokovne žirije kot najboljše ocenjeno spletno mesto takratnega Urada vlade za informiranje www.ukom.gov.si.

 

Med finalisti po izboru strokovne žirije pa je bil tudi spletni portal z informacijami o življenju v EU "Slovenija. Doma v Evropi.", ki ga prav tako upravlja Urad vlade za komuniciranje.

 

Povzeto po STA.

 

Foto: Vid Ponikvar

 

 

Povezava

 

Izidor - nagrada za spletno odličnost

Več informacij o tekmovanju.